Med UV indeks på 15 har ihvertfall påskesola varmet godt her i Kilifi, men det er ikke mye som minner om norsk påske med kvikk lunsj, ski og snø. Bortsett fra påskeegget som vennene våre Kolbjørn og Lillian tok med hjemmefra. Ungene syntes det var veldig stas at påskeharen kom helt fra Norge med godteri til de!

Vi har hatt en fin uke selv om vi har hatt mye å gjøre, hvor vi har prøvd å fokusere litt mer på å ta pauser sammen som familie. Et par ettermiddager har vi dratt ned på stranda med hunden vår en tur før det blir mørkt, og det har vært utrolig koselig. Han elsker å løpe på stranda og jage krabbene som piler ned i sanda, selv om han ikke er like komfortabel i vannet foreløpig. Leo er fortsatt ganske redd Benaiah, og vi jobber med å gradvis gjøre han og vennene hans mer trygge på hunden.

Vi har også vært ute på tomta en tur sammen med ei dame fra et offentlig kontor som skal skrive en rapport på hvordan prosjektet vårt påvirker miljøet i området, og naboene rundt oss som må godkjennes før vi får lov å bygge. Vi får fortsatt ikke begynne å bygge før vi har fått NGO godkjent, men siden denne rapporten tar noen uker å lage, fant vi ut at det var greit å få det gjort mens vi venter.

Vi har også fokusert på påskebudskapet denne uka i menigheten vår, og har tatt nattverd sammen, sett The Passion of the Christ, og undervist om hva Jesu død på korset betyr for oss. Igår hadde Stig et to timers bibelstudie etter gudstjenesten, og folk syntes det var utrolig merkelig at han stilte de spørsmål for å få de til å tenke selv. Menigheten vår fortsetter å vokse hver uke, og vi håper virkelig vi greier å få skaffet et kirkelokale snart, for hagen vår begynner virkelig å bli for liten. Nå er det også bare et tidsspørsmål før regntiden begynner, og da blir det ikke så komfortabelt å sitte ute under åpen himmel…

På ungdomsmøtet på lørdag lagde vi kanelboller, men det angra jeg på etterhvert. Fy, så mye arbeid og lang tid det tok å lage og steke 60 store kanelboller! Men ungdommene var ihvertfall utrolig fornøyde, og syntes de var himmelsk gode.