Aldri mer bøttedusj

Aldri mer bøttedusj

Hei! Det har vært langt mellom oppdateringene på bloggen i det siste. Det har vært travelt med mye sykdom blant både store og små, og overskuddet til å sette meg ned å skrive har bare ikke vært tilstede. Men dere som følger oss på Instagram og Facebook har likevel med fått dere litt små drypp.

Pappa har vært på besøk i fem uker allerede, og har en uke igjen. Det har vært utrolig kjekt, og til stor hjelp. Han har hjulpet til med å få kjøpt inn sveiseutstyr og sveiset både seng og reoler til oss, i tillegg til å vært til hjelp på møtene våre og på mange andre måter. Planen var egentlig å bruke disse ukene på å starte byggingen av hus på tomta vår, men vi har dessverre hatt et par tilbakesteg, og ting har ikke gått som håpet. På vårt andre forsøk ble det igjen ikke funnet vann på tomta vår, og vi må nå ta en liten tenkepause for å finne ut av veien videre.

I mellomtiden fokuserer vi på å gjøre det beste ut av situasjonen vi er i, og vi har derfor gjort noen endringer i huset vi leier. På denne tiden av året er vannet borte i ukesvis på grunn av tørke, og folk kommer daglig for å hente vann i brønnen i hagen vår. Vanntanken som stod der var ødelagt, og folk måtte derfor slå av og på selve pumpa hver gang de ville fylle vann. Dette var tungvint, i tillegg til at man måtte alltid være tilstede for å slå av riktig når de ikke fikk det til.

Nå har vi forsterket denne lille utedoen og satt en 6000 liters tank oppå, og gravd ned rør slik at det er en kran på utsiden av muren slik at de lokale kan hente vann når de vil uten å måtte komme inn. I tillegg har vi lagt inn dusj i utedoen direkte fra vanntanken, så nå slipper vi endelig å ta bøttedusj, men kan gå utenfor for en avkjølende dusj. Veldig fornøyd med denne løsningen!

De siste ti dagene har familie fra Danmark vært her hos oss sammen med mamma og pappa, og det har vært utrolig gøy. Det er kjekt å vise fram det flotte stedet vi bor på. I tillegg til å vært på safari og snorkling og typiske turistaktiviteter, har vi også vært mye i landsbyen og med de lokale. De synes det har vært utrolig flott å få se en annen side av landet enn de hadde kommet til å se om de reiste med reisebyrå eller uten å kjenne noen som bor her. Imorgen reiser de dessverre hjem, mens mamma og pappa blir seks dager til.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)