Igår hadde vi første ungdomssamling siden vi kom hjem. Noen av ungdommene har startet på internatskoler, men det kom en del nye, og etterhvert var vi nærmere 30 stykker. Vi hadde planlagt å lage vafler, og jeg planla med vilje å lage ekstra mange, slik at vi kunne dele ut på søndagssskolen idag. Noen av ungene var nemlig litt misunnelige da de hørte at ungdommene skulle få smake norske vafler!

Under veiledning av meg og Gerd-Karin lagde ungdommene vaffelrøre av 25 egg, 1,2 l sukker, 4,4 kg mel, 5,7 l væske og 1,6 kg smør! De flira og knisa og syntes det var så gøy. Et par av jentene sto i flere timer og stekte vafler, men de ville ikke bytte.

Ungdommene forsynte seg mange ganger av vaflene, og noen tok tilogmed med seg hjem for å dele med søsknene sine. Likevel var det igjen så mange at vi idag gav til alle barna på søndagsskolen. Alle satte pris på en liten smak av Norge! Takk til søstera mi Lise for det veldig populære vaffeljernet!