Gavepakke fra Norge

Gavepakke fra Norge

Da var det tilbake til hverdagen! Idag har vært en effektiv dag. Etter å ha skrevet en liste sammen med Peter over alle vi må følge opp og besøke denne uka, dro jeg til banken for å ta ut en haug med kontanter for å gi til fadderfamiliene våre. Noen av de får pengene selv og så har de eget ansvar for å bruke de på skoleutgifter, mens for andre drar vi direkte til skolen og betaler. Vi har også en gruppe barn vi betaler skolepenger til, selv om de ikke er med i fadderprogrammet. Da drar jeg til skolen og betaler det fulle beløpet for hele skoleåret nå ved skolestart i januar.

Til lunsj idag tok vi med oss lederskapet vårt og spiste lunsj ute. Vi ønsket å gjøre stas på de og vise vår takknemlighet til de for at de har holdt hjulene i gang mens vi har vært i Norge, og for alt de gjør. Vi dro på båthavna som er et veldig fint sted med kjempegod sjømat. Ingen av de hadde vært der før, og de kosa seg så mye!

Etter lunsj slapp vi av de andre hjemme og dro rett til Kilifi for å sjekke postkassa og handle grønnsaker på markedet. Vi trengte også å fornye forsikringen på bilen vår. Det er tungvint å være borte noen uker, for her får man bot når pakken ligger lenger enn sju dager. Likevel ble vi hoppende glade av å se hva som lå og ventet der; to store esker med innpakkede leker og klær fra noen veldig sjenerøse folk! Med en gang begynte ungene å fortelle hvem som måtte få gaver, og hvem som aldri hadde fått pakker før, så da hev vi oss over telefonen og inviterte noen familier hit. Noen flere kommer imorgen. Spesielt denne jenta på ni år var helt ekstatisk over denne gaven, hennes første dukker! Og lillebroren fikk sin første bil!

Dette var helt utrolig gavmildt! Bare frakten ned hit må jo ha vært mange hundre kroner. Tusen, tusen takk til dere godhjertede folk, det er mange takknemlige mennesker her i landsbyen ikveld! I tillegg fikk hele Wasi sin familie utdelt julegaver fra fadderen sin i Norge som vi hadde med. Både norsk godteri, leker, klær og de store jentene fikk hjertesmykke med initialene sine inngravert. De ble helt målløse og så glade. Jeg er helt rørt til tårer av folks sjenerøsitet altså! Tusen, tusen takk for at dere deler av det dere har, og forandrer livet til vennene våre her ved å vise de sånn kjærlighet!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)