Noen bilder fra juleferien i Norge

Noen bilder fra juleferien i Norge

For oss alle, men spesielt for ungene har det vært utrolig kjekt å være hjemme en tur. Esther har sagt lenge at hun vil hjem til snøen, og hjem å gå på ski. Det er to år siden sist, og da var det ikke mange skiturene hun tok. Denne gangen er de så store at det var lettere å leke ute, og det har også vært utrolig mye snø, både i Mo i Rana og på Oppdal. Ungene har vært ute hver dag (bortsett fra noen få dager det var sprengkulde), og aket, gått på ski, og lekt i snøen. I begynnelsen var det ikke mye som skulle til før Esther gråt av at hun var kald og ville hjem til Afrika og varmen, men hun ble mer og mer tøff og koste seg lengre og lengre ute. Vi har også hatt juleverksted, pyntet pepperkakehus, spist god julemat, besøkt gode venner, og spilt spill og lekt mye sammen.

For en velsignelse for ungene å få disse minnene og opplevelsene i idylliske vinter Norge. Og adventstid og jul i Norge er jo så vakkert, og vi har kost oss skikkelig! Vi gleder oss til å komme hjem til Kilifi og fortelle vennene våre om den kalde, fine snøen:)

Jeg er heldig som har en mann som tar så fine bilder!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)