Om 3,5 t reiser vi!

Om 3,5 t reiser vi!

Her går det fort i svingene! I formiddag, en time før jeg skulle avgårde til tannlegetime, fikk vi beskjed om at passet til Sarah var kommet. Da var det bare å hive seg rundt og endelig kjøpe billetter hjem! Vi har ikke turt å bestille det før vi var helt sikre på at passet var ankommet. Man vet jo aldri!

Vi hadde egentlig tenkt å reise på onsdag, men det var faktisk mye billigere billetter imorgen tidlig, så da reiser vi herifra ved midnatt ikveld!! Jeg dro til tannlegetime for siste runde av rotfylling, og etterpå kjørte jeg, Stig og Sarah til Mombasa for å hente passet hennes. Det tok mye lengre tid enn planlagt fordi det norske konsulatet hadde flyttet uten at vi hadde fått beskjed, og det var midt i rushtid. Men halv åtte kom vi endelig hjem igjen, til en stor avskjedsgjeng i hagen vår! De klemte oss og gråt og sa hvor mye de kom til å savne oss. Så var det rett inn å legge ungene og prøve å begynne med pakkingen. Strømmen er borte, så å pakke i bekmørket er litt utfordrende, men det må bare gå. Om 3,5 t er vi på vei til Norge!!:)

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)