Nå er datteren vår blitt norsk!

Nå er datteren vår blitt norsk!

Hurra, nå feirer vi at Sarah har blitt norsk!

DNA prøver av meg og Sarah som ble sendt til Norge for analyse har bekreftet slektskap (!!), og nå har hun fått norsk personnummer og pass er blitt godkjent. Nå venter vi på å motta passet hennes om halvannen uke. Det går akkurat på hengende håret, for dagen etter at vi forventer å få passet så går visumet vårt ut! Vi har enda ikke fått søknaden om NGO og oppholdstillatelse godkjent, fordi det har vært mye stillstand i offentlige kontorer pga politisk kaos de siste månedene. Så da er vi nødt til å forlate landet igjen 7 desember. I utgangspunktet tenkte vi bare å ta en dag eller to i Etiopia før vi returnerte til Kenya og jul her, men svigerfar hadde et sterkt ønske om at vi kom hjem, så nå kommer vi til å reise hjem til Norge og feire jul på Mo med Stigs far og søsken. Det blir en tung og vanskelig første jul uten svigermor, men det blir ihvertfall godt å være sammen. Både jeg og spesielt Stig har følt oss litt skadeskutt og hatt det tungt de siste par månedene, og med travle dager blir det knapt med tid for å bearbeide sorgen. Så det blir godt å komme hjem for tre-fire uker, få et avbrekk, og være sammen med familien.

Men det blir trist å ikke feire jul her, for det hadde jeg sett veldig fram til! Men heldigvis har vi mange, mange flere år å gjøre det på:) Ungene er i ekstase, og gleder seg SÅNN til å komme hjem til jul! Til å gå på ski, ake, og lage pepperkakehus! Det er ingen tvil om at det er noe helt spesielt med jul i vinterland.

Her var ungenes første forsøk på ski da vi var hjemme til jul for to år siden. Blir spennende å se hvordan det går denne gangen!

2 thoughts on “Nå er datteren vår blitt norsk!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)