Endelig er bloggen oppe igjen!

Endelig er bloggen oppe igjen!

Endelig fikk jeg bloggen min opp igjen, etter at den de siste dagene har vært nede! Noen venner fra Amerika hjalp meg å fikse rotårsaken også, så forhåpentligvis skjer det ikke igjen.

Den siste uka har vi hatt mamma, pappa og søstera mi Lise boende hos oss. Det har vært så koselig og godt å ha de så nært. Det er også gøy å se hvor godt de trives her, spesielt mamma og pappa som er her for fjerde gang siden vi flyttet hit i august i fjor! De har deltatt på møtene vi har her, vært med på husbesøk i landsbyen, og mamma har hjulpet meg med alle som daglig har kommet for sårstell og diverse problemer. Strømmen var borte i tre dager og to netter denne uka, men de taklet det kjempebra. Esther og Leo er helt i ekstase over å ha de her, og når de flyttet på hotellet igår, ble Esther og Leo med. Esther sier hun skal bo der hele uka med bestemor og bestefar, men at jeg får lov å komme på besøk om jeg savner de for mye;)

Det har vært tøffe dager de siste ukene, med både sorgen etter svigermor oppi alt det travle her, og både jeg og Stig Ove har vært syke. Så litt barnevakt og hjelp er veldig kjærkomment! Og ungene har det jo som plommen i egget!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)