Ei av damene i fadderprogrammet vårt mistet mannen sin i august, og hun trenger å finne et nytt sted å bo da hun har blitt kastet ut av svigerfamilien sin. De 500 NOK hun får i mnd går akkurat til skoleutgifter og mat for hennes fem barn, så for å hjelpe henne å kunne forsørge seg selv med andre utgifter har vi bygget denne butikken hvor hun skal selge grønnsaker og mat. Det er ikke noe å bli rik av, men det hjelper ihvertfall på inntekten, og det er det eneste hun vet hvordan å gjøre. I nær framtid starter vi med lese – og skriveopplæring for voksne, og det vil gi mange flere muligheter for Mama Baraka og mange andre i menigheten vår som aldri har gått på skole.

Nå er skoleferien begynt her i Kilifi, og det betyr fullt hus hos oss! Esther og Leo er overlykkelige, og de elsker å leke med vennene sine hver dag. Jeg syns også det er veldig hyggelig, og jeg elsker disse barna, men noen ganger, spesielt i disse dager, er det godt å være alene. Så da øver jeg meg på å sette grenser for meg selv, og noen ganger ber jeg de leke ute. Men herlighet, de er jo så skjønne, og de gir meg så mye glede!

Spesielt flere tenåringer har begynt å komme i det siste for å henge her, og det syns jeg er veldig hyggelig. Foreldrene er også veldig takknemlige for at de gjør det, istedenfor å gå gatelangs som de gjorde før.

På bønnemøtet vårt idag tidlig var det mange som fortalte sterke historier om hvordan livene deres har blitt forvandlet av kjærligheten de har møtt gjennom tjenesten vår. Hvordan de har fått nytt håp, verdighet og livene deres er forandret. Måten den hjemløse og den rike er likeverdig på forbløffer de, og vitner for dem om en overnaturlig kjærlighet. Flere gråt av takknemlighet mens de fortalte om hvor elsket og verdifull de føler seg, og hvor takknemlige de er for at vi er her, og for at vi forkynner evangeliet om Jesus med å demonstrere kjærlighet på alle måter.

Jeg hører det jo ofte, men idag ble det ekstra rørende for meg. Å få bekreftet at det vi gjør her er betydningsfullt og forandrer liv. Og at det er verdt offeret det er å være så langt borte fra familien, spesielt i tunge stunder. Takk Jesus, for at å følge dit Du leder oss er verdt alt!