Morgentur for å se på soloppgangen

Morgentur for å se på soloppgangen

Idag tidlig satte jeg vekkerklokka på kvart på seks, og greide å vekke Leo i samme slengen. Jeg hvisket til ham og spurte om han ville være med meg og Anne Lise ut på tur for å se på at sola stod opp. Han ble veldig forundret, men spratt opp!

Vi gikk ut av døra ti over seks, men da hadde sola allerede begynt å stå opp, så vi skulle nok vært ute av døra ti minutter før. Men likevel så var det fantastisk vakkert ute! Det var fullt av folk og mye liv, og det var veldig forfriskende å ut på en morgentur. Vi møtte mange mennesker på vei til jobb, og mange fiskere på vei hjem fra havet. På vei hjem møtte vi på noen venner som var på tur hjem til oss for å hente vann. Vannet har vært borte de siste par dagene. De ble veldig forundret over å se oss ute så tidlig! Det var utrolig koselig å ut på morgentur, dette fristet definitivt til gjentakelse!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)