Fullt hus og fine dager

Fullt hus og fine dager

For noen bra dager vi har hatt den siste uka! Vi har hatt veldig bra bønnemøter hver morgen, hvor det har kommet flere og nye mennesker for hver dag. Den siste uka har 22 mennesker gitt livene sine til Jesus og blitt frelst. Folk kommer med alt av sykdommer, familieproblemer og plager til disse møtene, og drar hjem igjen oppmuntret, helbredet og med nytt håp. Vi har hatt flere historier i det siste om folk som har blitt kastet ut av hus og hjem etter at ektemannen har dødd, som plutselig har fått alt tilbake.

På lørdag var det over 190 stykk i gården vår på ris og bønner! Snart vokser vi ut av området vårt. Gjesten vår Gudveig hadde bursdag og spanderte saft, drops og kjeks på alle sammen. Jeg skal love deg at de ble glade!

Vi hadde også fullt hus på søndag med nesten 50 voksne og over 50 barn. Jeg syns også det er spesielt gøy at flere og flere mannfolk kommer, fordi de ser vitnesbyrdene og forandringene som skjer i konene og hjemmene deres.

Vi har jobbet mye med å fordele fadderbarn og fadderfamilier til forskjellige sponsorer i det siste. Vi gjør det sakte og nøye for å finne de rette personene. Men ti forskjellige familier har fått tildelt fadder denne uka, og blitt fortalt at vi skal hjelpe de med skolegang for barna deres, og resten av beløpet går til mat for familien. Samtidig vil vi ha tett oppfølging, hjelpe de med undervisning om økonomi og hvordan å forvalte penger, og hjelpe de så godt vi kan med å få seg jobb og å starte småbedrifter. For en glede å få være med å velsigne fattige familier. Gleden, lettelsen, og takknemligheten de viser er helt utrolig. For et hellig, rørende øyeblikk. Jeg elsker å gi gode nyheter! Det er fortsatt mange familier som trenger hjelp, så det er behov for flere faddere/sponsorer. Bare å ta kontakt dersom noen er interessert!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)