Idag har vi rukket å gjort mye! Vi startet dagen sammen med våre norske venner som bor sør for Mombasa, som overnattet fra igår. Vi har ikke sett de på mer enn tre måneder, så det var veldig kjekt å treffes igjen! Ungene som er jevngamle trives alltid veldig godt sammen. Vi dro og spiste lunsj ved båthavna her i Kilifi, et sted vi aldri har vært før. Det var veldig koselig, og Leo var veldig glad for å spise fisk! Etter litt bading begynte vennene våre på kjøreturen hjem til sørkysten, mens vi dro hjem og skiftet før vi dro rett i bursdagsselskap. Remi og Renata fyller nemlig to år idag! Det er nesten nøyaktig ett år siden vi ble kjent med disse to herlige tvillingene, og jeg elsker de utrolig mye! For et privilegium det er å få leve tett på mennesker, å bli en del av deres familie og ta del i både gleder og sorg, hverdager og feiringer.


Sarah sovnet rett før vi dro, så jeg lot henne være igjen hjemme sammen med Stig. De bor 50 meter borti veien fra oss, så det var kort vei hjem igjen dersom hun skulle behøve meg. Og bra var det at hun ble igjen hjemme, for lydnivået på den festen var høyt! De hadde satt opp lydanlegg i døråpningen hvor de spilte øredøvende musikk, og æresstolen de satte fram til meg var rett framfor den døra. Joyce sa at de hadde tydeligvis blitt inspirert av meg på hvordan å feire bursdag, for hun hadde aldri sett noe lignende før. De lagde pilau (med potet istedet for kjøtt siden det er veldig dyrt), hadde bestilt kake, og hadde kjeks og karameller til barna. Det var utrolig fint å se hvor mye Mama Fabi og Hannah gjorde stas på ungene. Remi og Renatas er våre alles øyenstener!

Derifra skyndte vi oss hjem for å ta imot hordene av mennesker som kom for ris og bønner. Vi hadde forberedt oss bedre idag, og hadde kjøpt en svær gryte som tar 90 liter, som vi kokte mer ris i. Vi lagde også mer bønner. Så idag spiste alle 160 som kom seg veldig gode og mette:)