Bursdag med barnesang og festmat

Bursdag med barnesang og festmat

Igår var det min bursdag, og Stig og ungene sørget for en veldig koselig morgen! De “vekte” meg med bursdagssang, gave og muffins:)

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha noen feiring, kun ha en god lunsj sammen med familien og Harusi. Men så kom vi plutselig på dagen før at vi skulle invitere de nærmeste vennene våre til pilau og kake. Heldigvis bad jeg Harusi lage nok til 20 personer, for det dukket ikke opp kun de 10-15 vi inviterte, men nærmere 40!! Hehe, jeg har lært meg at det er typisk kenyanere. De har åpen invitasjon til alt, og hører de at det er fest et sted så kommer de! Heldigvis hadde vi nok mat, og mer enn nok kake! Jeg hadde lagd to langpanner med gulrotkake og sjokoladekake, og alle syntes det var veldig godt. Bursdagssangen ble sunget flere ganger:)Pilau er en rett de lokale spiser til veldig spesielle anledninger, og de fleste kun til jul. Så det var veldig luksus for de å få komme en torsdagsettermiddag og spise pilau, kake og drikke brus:) Og min største glede er når andre føler seg elsket, så jeg var veldig fornøyd med bursdagsfeiringen min!

One thought on “Bursdag med barnesang og festmat

  1. Gratulerer så masse med dagen som var i forrige uke! Det er sååå inspirerende og lese om alt Gud bruker dere til og Hans store trofasthet! Må Han velsigne dere rikt fortsatt!
    Jeg var i Levanger forrige uke i forbindelse med konferansen og hadde ikke tid til mobil og fb 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)