Sarah to måneder gammel

Sarah to måneder gammel

På søndag, den 17., var vår lille Sarah allerede to måneder gammel! Hun er en sann fryd, og vi er så takknemlige for velsignelsen hun er for oss. Jeg skulle ønske resten av familien vår kunne få møtt henne! Det er litt trist å tenke på hvor fort hun vokser og endrer seg, og at det kun er vi foreldre og søsken som får nyte denne sesongen med henne. Jeg passer ihvertfall på å nyte tiden og prioritere å kose meg med babyen min. Det er min viktigste prioritet akkurat nå, for hun blir stor altfor fort! Jeg vet inderlig godt at plutselig så er babytiden over og hun løper avgårde…

Sarah er en veldig tålmodig og rolig baby, og jeg er så ekstremt takknemlig for at vi for tredje gang har fått en utrolig flott og idyllisk barseltid! Hun er blid, fornøyd og sover godt. Sarah er til og med enda mer sovebaby enn søsknene, og har fra hun var fire uker gammel sovet mellom 6 og 9 timer om natta før hun våkner for mat og sover nye 3 til 5 timer. I går slo hun ny rekord med nesten 11 timers uavbrutt søvn!

Hun er veldig glad i oppmerksomhet, og smiler mye:) Hun har foreløpig ledd én gang, da storesøster danset for henne. Esther og Leo er fortsatt veldig stolte søsken og elsker å passe på henne og leke med henne.

Jeg er utrolig glad for bæresjalet mitt, som gjør at jeg kan bære henne inntil meg og gi henne masse kos mens vi er ute i landsbyen eller med folk. Nå merker jeg at hun begynner å bli tung og at det elastiske sjalet begynner å sige, som er veldig kjedelig. Ikke har jeg vevd sjal, og ikke har jeg vogn, så vi får se hva vi finner på! Forhåpentligvis får jeg tak i et rimelig sjal fra Norge som foreldrene mine kan ta med seg i november, selv om det er litt risikabelt uten å prøve det først. Men foreløpig koser vi oss med masse bæring:)

Vi venter fortsatt på å få hennes kenyanske fødselsattest, som skulle ha kommet for et par uker siden. Vi er i litt hastverk med å komme oss til Nairobi for å søke om norsk fødselsattest og pass før visumene våre går ut igjen, så vi håper virkelig den kenyanske fødselsattesten kommer denne uka, så vi kan dra til Nairobi neste uke. Vår kenyanske lille baby!

One thought on “Sarah to måneder gammel

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)