Normalt sett har det kommet mellom 50 – 70 stykk på den ukentlige matutdelinga vår, hvor vi serverer ris og bønner til alle som kommer. Det er hovedsakelig barn som kommer, men også flere og flere voksne. Allerede før klokken tre begynte det å renne inn med barn gjennom porten, og halv fire var det over 70 stykk som satt og ventet. Flere og flere kom, og til slutt var de over 140!! Flest barn, men også mange voksne, og flere nye. Jeg ble litt nervøs, for vanligvis så er det såvidt nok mat når det er 60-70 stykk som kommer. Jeg visste at 4,5 kg bønner og 6 kg ris overhodet ikke var nok til å mette over 140 sultne mennesker. Vi bad for maten, og bad om at Gud måtte velsigne den og multiplisere den slik at det skulle bli nok til alle. Deretter begynte vi å øse opp og dele ut. Vi har kun rundt 100 tallerkener, så noen måtte dele fat med søsknene sine. Vi delte ut, og delte ut, og delte ut…. Og til slutt hadde alle fått. Tilogmed de som serverte maten fikk mat, mens vanligvis er det ikke nok igjen til at de får spise. Og dette var tilogmed igjen!! Det var altså mat til overs etter å ha servert over 140 stykk! Så flere fikk en ekstra porsjon, og alle var gode og mette da de dro. Er ikke det helt utrolig?? Takk Gud! Etterpå samlet noen av damene (og en mann) seg for å øve på lovsanger til møtet imorgen. De har på eget initiativ startet en lovsangsgruppe, og de har også organisert med ungdommer som skal hjelpe til med å ha søndagsskole. Jeg er så takknemlig for de gode folkene vi har rundt oss!