Neste stopp Mo i Rana

Neste stopp Mo i Rana

Da er fire dager på Oppdal over allerede, og vi er begynt kjøreturen nordover til svigers i Mo i Rana. Vi har hatt det så fint på Oppdal med mine foreldre og besteforeldre, og ungene har kost seg med både kafétur, masse utelek (tilogmed i snø!!), bygging av fuglekasser, besøk på ridesenteret og masse kos. Det er alltid luksus å komme hjem, og få både servert middag og barnepass:) 

Nå har vi stoppet for natta på Melhus, hvor vi besøker noen venner, før vi kjører videre nordover imorgen. Ungene gleder seg veldig til å treffe farmor og farfar og tante Karianne igjen, og vi gleder oss til noen fine dager sammen med de!2 thoughts on “Neste stopp Mo i Rana

  1. Fascinerende og trosstyrkende å lese om det dere gjør! Jeg er en pensjonert sogneprest og lurer på hvilken bakgrunn dere har? Dere skriver husmenighet, men det sier meg ikke så mye. Jeg liker tanken på å støtte prosjekter direkte.
    Mvh
    Egil SN

    1. Tusen takk for det! Jeg har bakgrunn fra baptistmenighet i min barndom, mens Stig Ove ikke ble kristen før han var 18 år. Etter det har vi gått i litt forskjellige menigheter etter hvor vi har flyttet. Men både baptistmenighet, pinsemenighet og frimenigheter. I Mo i Rana har vi også nært vennskap med statskirka på Ytteren, og ellers Bønnesenteret på Levanger. Vi har aldri helt identifisert oss med noe bestemt kirkesamfunn, og det har heller aldri viktig for oss å holde oss til ett kirkesamfunn. Men vi har gått der vi har følt enhet. Vår største verdi er å være bibeltro kristne som er drevet av kjærlighet.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)