Reisen er i gang

Reisen er i gang

Nå sitter vi på flyplassen i Mombasa og venter på vårt første fly som skal ta oss til Nairobi. Deretter venter seks timers venting, før vi flyr videre til Amsterdam inatt og ankommer Oslo i morgen formiddag. 

Det har vært noen hektiske dager siden vi på fredag fant ut at vi må reise til Norge en tur. Det har vært mye å ordne og planlegge for ukene vi er borte. Bare det å betale regninger er en hel dags arbeid, fordi du må kjøre rundt til hvert enkelt kontor. Vi har også prøvd å bruke så mye tid som mulig sammen med vennene våre. De ble veldig triste over at vi drar, og på deres reaksjon skulle du tro vi blir borte i månedsvis! Det har vært både tårer og mye besøk. Hehe, de er jo veldig søte da. Esther og Leo har bare vært glade for mye besøk. Esther trøstet venninna si som gråt, og sa at vi kommer hjem igjen snart:)


Vi hadde en avskjedsgjeng hjemme hos oss hele morgenen idag før vi dro klokken tolv, og de vinket farvel med mange tårer. For vår del så er vi jo bare glade for å dra hjem en tur, og vet at fem uker kommer til å fly av gårde. Men for dem blir ventetiden lang! 


I Nairobi ikveld skal vi møte advokaten vår og forhåpentligvis få snakket litt mer om veien framover, og få betalt avgiften som det koster å etablere NGO. Det er utrolig slitsomt med et så tungvint system, som gjør det vanskelig for oss å bosette oss og få kommet ordentlig i gang med det vi ønsker. Før vi får ferdig denne NGO’en som vi prøver på, får vi verken bygget på tomta eller bli værende i landet mer enn seks måneder om gangen. Så vi håper virkelig at papirene blir godkjent når de imorgen skal sendes inn!
Ungene gleder seg veldig til å fly nå, og foreløpig går de på med friskt mot og godt humør;-) Vi har lastet ned Ludo på iPaden, som foreløpig ser ut til å være en stor hit!

Vi snakkes på norsk jord imorgen!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)