Amputert bursdagsfeiring

Amputert bursdagsfeiring

På tirsdag hadde Stig Ove bursdag, og du skulle sett hvor Esther og Leo gledet seg til denne dagen! De telte ned dagene og gledet seg mye mer enn faren. De la planer om hva vi skulle bake, hvordan de skulle overraske ham, og hva de skulle skrive på bursdagskortet.

Desverre så la både jeg og Stig Ove langstrak fra lørdag til onsdag med sykdom, og vi byttet på å ta oss av ungene og å hvile. Bursdagsfeiringen ble derfor veldig amputert, til mest min fortvilelse. Jeg elsker å gjøre stas på folk og stelle i stand selskap, men denne dagen ble det veldig minimalt. Bursdagskortet jeg hadde kjøpt ble avglemt, det ble ingen baking, ikke en gang matlaging orket jeg. Men ungene var supersøte og gjorde dagen veldig koselig for Stig Ove, med mange spontane bursdagssanger og tegninger. Han var heldigvis fornøyd med det:) I går var endelig formen min bedre, og jeg disket opp med bursdagsfrokosten han hadde ønsket seg; egg og bacon. Ungene sang bursdagssang på nytt, og var veldig glade for å leke at det var pappa sin bursdag igjen! Etterpå lagde vi cookies, og Esther skrev på bursdagskortet som jeg endelig hadde husket på.Jeg syntes litt synd i Stig Ove som ikke fikk kake på bursdagen sin, verken favorittene ostekake eller marsipankake. Men det er ikke så enkelt å få feiret bursdag på samme måte her nede. Det beste med dagen var likevel å få dele den med ungene, og se den enkle begeistringen og gleden deres over de små ting:) Alle høytider og dager er morsommere sett gjennom deres øyne!

Jeg bakte over 80 sjokolade- og valnøttkjeks sammen med Esther. Stig Ove ønsket ikke å ha noen bursdagsfeiring, men istedet delte vi ut kjeks til naboene, og tok med oss de fleste på møtet under treet. Både små og store ble veldig glade, og syntes kjeksene var kjempegode. Ungene var kjempesøte da de litt sjenerte og veldig ustemte prøvde å synge bursdagssangen til Stig Ove!

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)