Hverdagsprat

Hverdagsprat

Nå ligger jeg i senga og hører på Stig Ove fortelle nattahistorie for ungene i naborommet, som er utrolig koselig å lytte til. De siste månedene har Stig lagt ungene hver kveld, som av og til ikke er like raskt og enkelt. Vi har flyttet og reist mye rundt omkring som gjør at det har vært vanskelig å få gode leggerutiner på spesielt Leo. Men nå har vi endelig slått oss ned her i Kilifi, og rutiner kommer mer og mer på plass. En ting Stig Ove har begynt med, er å fortelle nattahistorie hver kveld. I begynnelsen syntes han det var vanskelig å komme på noe å fortelle om, men nå har det løsnet, og han forteller skikkelige spennende, lange historier hver kveld. Ungene er helt oppslukt, og forteller meg ivrig om historien ved frokosten dagen etter. Kveldsstundene med pappa er dagens høydepunkt for de! Jeg er selv vokst opp med at pappa fortalte nattahistorier for oss som jeg har skikkelige gode minner fra, og syns det er koselig at ungene får den samme tradisjonen:)

Det sies at gravide har dårligere immunforsvar, og det stemmer ihvertfall her i huset, for jeg er den eneste som er syk i vårt hus, noe jeg tidligere svært sjelden var. Jeg har testet meg for malaria, og det er heldigvis ikke det. Men først hadde jeg kraftig influensa for noen uker siden, og nå de siste dagene har jeg vært sengeliggende med tarminfeksjon/omgangssyke. Heldigvis varer det bare en dag eller to, og resten av familien slipper unna. Og bra er det, for imorgen har vi lovt å være med på skoleavslutning for bestevennene til Esther og Leo. Vi skal dit klokka ni om morgenen, og da blir det timesvis med dans og framvisninger og fest før ungene tar ferie. De skal ha tre ukers skoleferie nå, og Esther og Leo gleder seg så veldig til å få mer tid med bestevennene sine. Det blir veldig kjekt! Disse fem barna er blitt så gode venner, og det er utrolig gøy å se hvor glade de er i hverandre!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)