Et liv snudd opp ned på ei uke!

Et liv snudd opp ned på ei uke!

Heisann! Nå har jeg endelig fått tid til å sette meg ned å skrive, etter å ha fått ungene i seng, og fått ladet telefon og data. Strømmen har vært borte fra vi stod opp idag tidlig til rett før leggetid.

Idag fikk vi en gledelig beskjed da vi kom på møtet. Benson, den hjemløse mannen som jeg fortalte om i forrige innlegg, hadde sin første arbeidsdag idag. Han er så lykkelig og har fått livet helt snudd opp ned på ei uke. Da han kom forrige tirsdag, hadde han kvelden før spist noen råtne bønner han hadde funnet i søpla, og hadde voldsomme magesmerter hele natta. Han var så motløs og lei av sitt liv som hjemløs, at han planla å henge seg samme kveld. Samme kveld!! Men den dagen møtte Joyce ham, og inviterte ham med på møtet vårt. Med tårer i øynene og et desperat blikk spurte han oss om forbønn for en jobb så han slapp å bo på gata og sulte. Et par av damene åpnet hjemmet sitt for han, og bad han komme for alle måltider hver dag, så lenge han trengte det. Han skulle ikke behøve å sulte eller spise søppel igjen.

Allerede dagen etter så du store forandringer. Han så ut som en annen mann, og smilet gikk nesten rundt på ansiktet hans. Han var så lettet, lykkelig og takknemlig. Han har siden kommet på møtet vårt hver dag, og smilet og gleden i øynene har bare blitt større og større. Med hjelp fra vennene våre har han fått nytt håp og tro på livet, og igår fikk han seg også helt mirakuløst en jobb. Til og med en godt betalt jobb! Ta i betraktning at Kilifi er et av landets fattigste fylker, hvor arbeidsledigheten er skyhøy, og det er svært vanskelig å finne jobb. Benson er likevel en av veldig mange (mellom 10-20 stykk), som har fått jobb på kun få dager eller uker etter at de har fått forbønn. Det er virkelig noe å være takknemlig for!

En annen ting vi er takknemlig for, er at selgeren av tomta vi kjøper, ENDELIG, etter lang ventetid har fått sitt nye ID-kort idag, og kan opprette bankkonto. Da kan vi få betalt kjøpssummen og offisielt få overtatt tomta! Det første vi skal gjøre er å rydde tomta for busk og kvist, og sette opp tau rundt hele slik at det blir lettere å se grensene og hellingene på tomta, og få planlagt hvor vi kan bygge. Stig var der oppe med en venn idag, som har jobbet mye som entreprenør og som vi vil bruke til bygging. Det blir spennende å endelig få kommet litt igang!

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)