Idag var det endelig tid for å starte på igjen med møter etter juleferien. Det har vært godt med en liten pause, men det var en utrolig stor glede å samles igjen! Folk har spurt og spurt når vi skulle starte opp igjen, og det var en stor gjeng på nesten 60 stykk som kom idag. Veldig mange var nye som ikke hadde vært der før. Og selvfølgelig våre trofaste venner kommer hver eneste dag. Som disse to tvillingene som er to av mine favoritter, Remi og Renata!

renata

Esther og Leo var også utrolig glad for å treffe vennene sine igjen, og få spise ris og bønner sammen med de. Leo var sjenert noen få sekunder før han gikk bort og satte seg midt i flokken av unger og begynte å styre showet. Etterpå løp de fram og tilbake over fotballbanen i solsteken, og det var to skitne og slitne unger vi tok med oss hjem:)

chelsea

mata

mat

esther

kids

Som jeg elsker disse folkene her! Det er et så stort privilegium å få være med å elske de i praksis ved å mette de sultne magene deres en gang i uka. Skulle ønske vi kunne gjort det hver dag, men vi må bare prøve å se våre egne begrensinger og ikke gape over for mye. Vi har ihvertfall veldig stor glede i å få gjøre det lille vi kan:)

Vi har også fått skrevet inn tre unger på skolen idag som får dekket skolegangen sin og får startet på skole for første gang i livet sitt. Mer om det kommer imorgen!

Nå har vi endelig fått strøm i huset etter 14 t uten, så da er det bare å skynde seg å steke brød jeg har satt til heving, og pakke kofferten før vi hiver oss i bilen kl 06 imorgen og kjører til Nairobi. Det skal bli godt med en liten pause fra alle strøm- og vannproblemene vi har her hjemme, og få oppleve et litt kjøligere klima. Og ikke minst treffe andre nordmenn! Vi skal bo på Scripture Mission, NLM sin misjonsbase i Nairobi mens vi er der, og ungene gleder seg veldig til å se «andre hvite unger», som Esther kaller de norske barna;)