1.søndag i advent

1.søndag i advent

Da har vi endelig fått strømmen tilbake stabilt nok til at jeg kan logge meg på og oppdatere dere:) Strømmen har vært veldig av og på den siste uka, og den var helt borte fra natt til lørdag til idag ettermiddag. I tillegg har vi vært uten vann siden mandag!! Vi håper virkelig at vannet kommer tilbake snart, for det er veldig tungvint uten.

Det er allerede over en uke siden vi sa farvel til mamma og pappa som besøkte oss i ti dager. Det var utrolig koselig, og vi gleder oss til de kommer tilbake til sommeren sammen med søstrene mine. Det betyr så mye med besøk hjemmefra!

Denne uka har vi holdt på med våre vanlige aktiviteter, i tillegg til at Stig har brukt mye tid hos mekaniker med bilen for å fikse forskjellige ting. Tidligere eier har visstnok erstattet alle originale deler med billige kinesiske deler i dårlig kvalitet, og det var mye som måtte byttes. I tillegg fikk vi fikset noen lekkasjer i aircondition systemet, som gjør at vi ENDELIG har AC i bilen! Det kommer til å gjøre en stor forskjell på de støvete veiene inn til Bamba hvor vi ikke kan åpne vinduene og i rushtid i Mombasa.

Aircondition blir også en god hjelp for familiemedlemmene som kommer til varmesjokk på torsdag;-) Da kommer nemlig familien Gisnås! Som vi gleder oss til å få svigers og Stigs to søsken på besøk! Karianne har besøkt oss i Mosambik, men ellers blir dette det første besøket for dem, og vi gleder oss veldig til å vise de livet vårt her i Kenya.

img_7979
Idag er det jo 1.søndag i advent, og vi har langt ifra like mye julestemning som dere ser ut til å ha i Norge. Men jeg fikk ihvertfall tak i fire lilla lys, og ungene var veldig fornøyde:) Jeg elsker julen, og desember er den vanskeligste måneden for meg å være borte fra Norge i. Dette er vår andre jul i Afrika, men da vi bodde i Mosambik kunne vi dra på shopping i Sør-Afrika og hadde en veldig koselig jul. Her skorter det mye mer på julepynt osv, men vi skal prøve å få til så mye julestemning som vi greier. Jeg og Esther har prøvd å perle litt snøkrystaller, og vi gleder oss til å dekorere med de.


img_7945

One thought on “1.søndag i advent

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)