Ferdig med første dag av leting etter tomt i Mombasa

Ferdig med første dag av leting etter tomt i Mombasa

Hei! Da er vi tilbake på hotellet etter første dagen med å ha kjørt rundt og sett på tomter. Det var fint å få dannet seg et bilde av hvordan det ser ut rundt her, hva prisnivået ligger på, og se på et par tilgjengelige tomter. Ideelt sett hadde vi ønsket å vært ganske nært Mombasa by, men prisnivået der er oppi norske priser og høyere, så imorgen skal vi kjøre lengre nord og se på noen tomter som ligger mer øde og isolert. Vi skal også inn mot byen en dag og se på muligheten for å leie leilighet i begynnelsen, fram til den perfekte tomta dukker opp.

Så vi har egentlig like blanke ark som igår, og har forhåpninger om at vi får bedre resultater de neste dagene! Jeg prøvde å legge til et par bilder av hva vi så på idag, men nettet funket knapt nå.

Ellers koser vi oss i varmen. Det har regnet fra rett etter at vi kom, og til i formiddag. Men nå skinner den stekende sola igjen:) Vi har med oss pappas og Afrikahjelpens samarbeidskontakt i Nairobi, Simon, og en sjåfør som han har med seg. Vi er veldig takknemlig for at vi slipper å famle rundt alene her, men har med oss noen lokalkjente.

Senere ikveld skal jeg legge ut et innlegg angående framtidsdrømmene våre, som flere har ytret ønske om i det siste. Noen har kanskje lest bloggen min lenge og fått med seg mye, mens andre ikke helt har fått med seg hva planene våre er. Så det kommer senere ikveld:)

2 thoughts on “Ferdig med første dag av leting etter tomt i Mombasa

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)