Igår feiret vi dagen til vår lille gutt som blir to år på onsdag. Vi koste oss med familie og venner, og kaker!:) Totalt var vi litt over 20 stykk her. Jeg prøvde meg på blant annet Aunegårdens trøffelkake, men det var ikke så lett å styre med trøffel og marengs i 35 varmegrader! Jeg savner å bake i Norge!

Leo er akkurat litt for liten til å forstå alt oppstyret med bursdag, men Esther var veldig begeistret på hans vegne, og hjalp ivrig til med gaveåpning. Leo er så utrolig glad i dyr, og gaven som ble hans umiddelbare favoritt var en krokodille og hest ifra Gerd-Karin og gutta. De måtte tilogmed bli med i senga inatt. Han fikk også duplotog av foreldrene mine, som ble veldig populært etter at han fikk vent seg til det litt. Han er så søt som er utrolig tøff på noen ting, men pysete på andre ting. Men han elsker tog og duplo, så jeg vet han kommet til å ha mye glede av dette. DSC_0126Leo har gått fra å være lysblond, til å bli lysebrun i håret.

DSC_0128DSC_0150Pappa og Lukas hadde pyntet så fint ute.


   
DSC_0144

DSC_0266

DSC_0243 (1)Storesøstera hadde pyntet seg i sin fineste kjole:)

DSC_0179
DSC_0216

DSC_0225

Store gutten vår! Utrolig at min lille baby straks er to år gammel!