Igår hadde jeg bursdag, og ble «hele» 25 år. Jeg føler det er en liten milepæl i at jeg ikke føler meg så ung lengre, noe jeg imotsetning til de fleste synes er bra! Helt siden jeg var i tenåra har jeg både oppført meg og levd som om jeg har vært mye eldre, og jeg har nesten blitt litt flau når folk blir sjokkert når de hører alderen min, og jeg «bare ble 18», «bare ble 20», osv ved bursdager. Men nå kan jeg med rak rygg si at jeg er 25 år gammel;-)

Dagen startet ikke så veldig bra med at Leo våknet 5.30… Det hjalp ikke at jeg ikke hadde kommet meg i seng før midnatt fordi jeg og Esther kom sent hjem fra kirka. Svimlende og trøtt satte jeg meg i sofaen, og hørte plutselig sveitsisk bursdagssang utenfor døra. Da sto vennene våre der, Aki og Stephan, med lys og sveitsk sjokolade. For en koselig overraskelse! 

Siden jeg hadde bursdag fikk Stig fri fra arbeidsoppgavene sine, og vi dro en tur på stranda sammen med Aki og Stephan. Det var utrolig koselig. Den største gleden for meg var at ungene endelig ville leke i havet! Den første gangen vi var på stranda falt Esther i vannet, og siden da har begge vært veldig skeptiske og småredd, og har ikke villet gå i vannet. Men igår koste vi oss i bølgene alle fire, og ungene hoppa og lo og kosa seg. For en fin stund det var! De har også et veldig fint lekeapparat der som ungene koste seg mye i, og da er mammaen tilfreds:) Den største gleden er å se Esther og Leo glad!  

    
   
Etter noen timer ved stranda, dro vi innom en butikk hvor jeg fikk blender av Stig Ove i bursdagsgave. Jeg er begeistret for å endelig kunne lage både hjemmelaget kokosmelk, appelsinjuice og andre godsaker!

Jeg vurderte å lage kake og invitere alle på basen på besøk idag, men jeg slo tanken fra meg. Jeg har laget kake til alle de andre som har hatt bursdag i september, og jeg ville på denne dagen være litt lat og bare slappe av og kose meg:) Det finnes alltid en anledning til å bake til helga istedet!

Dagen ble avsluttet med en is til dessert, som du kan se Leo koste seg veldig med;-)