Nytt år og nye muligheter

Nytt år og nye muligheter

Godt nyttår alle sammen!

Da er det jammen meg 1 januar igjen.. Spent på å se hva dette året vil fylles av. Gleder meg allerede til sommerferie i Danmark med familien min, og ettårsbursdag i mai. Og til at bestevenninna mi blir mamma i mars, gleder meg sånn på hennes vegne:)

Det heter jo “nytt år, nye muligheter”, og jammen er det sant. Det er ingen automatikk i at det nye året blir bedre om man ikke griper mulighetene og gjør noe med det selv. Hvis ikke går man i den samme tralten dette året også, med selvsagt noen små og store begivenheter som livet bringer med seg. Og det vil ikke jeg! Selv om 2012 var fantastisk på mange måter, så har jeg mange drømmer og ambisjoner for det nye året, og derfor er mitt “nyttårsforsett” for 2013 – forvalt året og dagene rett! Jeg vil finne ut hva mine mål og ønsker er ,og så ta ansvar og holde fokuset på å nå de:) Som sagt tidligere; jeg vil heller prøve og ende opp med å feile, enn å ikke tørre å drømme stort!

Vi storkoste oss oppe hos svigers igår, og Esther var midtpunktet som vanlig, med sitt fantastiske humør og sjarmerende smil! Hun våknet i halv tolv tiden, og fikk dermed se rakettene fra stuevinduet, noe hun syns var veldig fascinerende. Så avsluttet hun kvelden med en lang rekke gode latterkuler (forårsaket av pappa) før hun tok natta. God start på det nye året:)

20130101-130939.jpg
Fascinert av rakettene

Ble selvfølgelig endel fotografering også, må jo teste ut nykameraet;-) Selvfølgelig bare kjedelige autobilder foreløpig, men har planer om å sette meg ordentlig inn i det når vi først har fått så bra kamera, slik at jeg kan ta skikkelig brae bilder! Det får bli etterhvert, mange andre ting som også står på gjørelista.

Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring!:)

20130101-010751.jpg

20130101-010825.jpg

20130101-122403.jpg

20130101-130955.jpg

20130101-131021.jpg

20130101-142213.jpg

Forresten, nå ligger det et eksklusivt videointervju med Farmen-Andreas ute på hjemmesiden til meg og mannen min, sjekk det ut om du vil høre litt mer om hans meninger enn kun det som blir blåst opp i media. Du kan se det her.

10 thoughts on “Nytt år og nye muligheter

  1. Ja, hun så med et sånt begjær etter min smultring, så hadde ikke hjerte til å ikke la henne smake;) Men var ikke mange bitene som gikk inn i munnen, og de som gjorde det kom fort ut igjen. Var mest morsomt å bruke den som rangle;-)

  2. Pingback: buy backlinks
  3. Pingback: ankara eskort
  4. Pingback: online matka
  5. Pingback: orospu ankara
  6. Pingback: ankara orospusu

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)