Nå er det påske folkens! Jeg og Stig Ove og ungene dro idag på hytta til svigers i Sverige. Vi skal ha et par dager alene før resten av familien kommer på lørdag. Det blir veldig koselig. Onsdag kjører vi ned til min familie på Oppdal for enda mer familiehygge. Etter påske blir vi stasjonert på Oppdal en stund mens vi reiser både vestover og sørover litt, og også får besøk av besteforeldrene mine fra Danmark. Det er koselig å være i Norge og bruke tid med familien, men vi kjenner at savnet etter Afrika blir sterkere og sterkere. Men vi fokuserer på å nyte den begrensede tiden vi har her i Norge før vi drar tilbake:)

Esther var her på hytta forrige helg, og hun var så begeistret da vi sa vi skulle tilbake. Hun jublet da vi kom frem og ville rett ut å leke i snøen. Leo derimot… Han er ikke særlig glad i snø! Vil helst bæres, og syns akebrett er skummelt. Men dette er jo hans første møte med snø stakkars, i fjor vinter var han så liten. Så ikke rart at han er litt skeptisk. Men noen dager på påskefjellet gjør forhåpentligvis susen!:)