Bestevenner!

Bestevenner!

Esther har mange venner her på basen. Men én venn er spesiell. Fra første dag har hun hatt et spesielt bånd til et tvillingpar som jeg har fortalt om tidligere. Men de siste månedene har jenta av disse to og Esther fått et nært vennskap. Carolina som hun heter fylte nettopp seks år, men på grunn av hennes fortid så verken ser eller oppfører hun seg som en seksåring. Esther er itillegg veldig forseggjort og oppfører seg eldre enn 2,5 år, så de har virkelig funnet tonen.

Rett etter jul flyttet Carolina og broren Mario opp til eldre “dorm” som gjorde at de ble separert, og Esther har ikke fått sett de like mye. Men hver gang de ser hverandre løper de rundt og holder hender og leker så fint sammen. På mandag tok jeg med Esther opp til girls dorm og spurte Carolina om hun ville være med hjem til oss for å leke. Vi har tatt flere jenter på Esther sin alder hjem for å leke i det siste, med varierende resultat, og nå hadde Esther veldig lyst å ha besøk av Carolina. De løp fnisende hjemover hånd i hånd, og hadde en så koselig ettermiddag! Esther ble kjempetrist da hun måtte dra, og jeg lovte jentene at de skulle få leke sammen igjen dagen etterpå.

Dagen etter hadde vi planlagt å dra i bassenget siden det var nok en glohet dag, og vi inviterte med oss Carolina. Jentene koste seg så mye sammen, itillegg var det en skikkelig luksus for Carolina som bor med 72 andre jenter, å få en dag med masse oppmerksomhet, kjærlighet og moro. Hun følte seg veldig spesiell og elsket når kun hun fikk være med på noe de vanligvis aldri gjør!

Det er herlig å se Esther bli så stor at hun kan ha venner, ikke bare leke ved siden av hverandre. “Esther og Carolina er bestevenner, akkurat som Karsten og Petra!” sier hun stolt!:)

(null)(null)

(null)

(null)

11 thoughts on “Bestevenner!

  1. Pingback: first row
  2. Pingback: buy backlinks
  3. Pingback: Oak Furniture Sale
  4. Pingback: orospu ankara
  5. Pingback: ankara kahpeleri
  6. Pingback: ankara escort
  7. Pingback: view it
  8. Pingback: anti kasma oc
  9. Pingback: seks izle

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)