Jeg og Stig Ove er begeistret for å endelig kunne dele med hele verden at om 16 dager setter vi og ungene oss på flyet for å besøke hjemlandet!!

Da vi kom hit i mai var det ikke mulig å bestille billetter lengre fram i tid enn til februar, men vi hadde alltid tenkt å ombooke de. Men underveis så har det skjedd litt endringer. Grunnen til at vi ikke booket om billettene til i mai som egentlig var planen, er fordi vi skal bli værende i Mosambik. Da kunne vi like gjerne bruke de billettene vi allerede hadde, og dra hjem en liten tur tidligere enn planlagt. Eller en ‘liten tur’ kommer kanskje ann på øyet som ser, vi blir nok i 2-3 måneder. Likevel kommer ukene til å fly, og vi har allerede lagt endel planer om hvor vi vil reise og hvem vi vil besøke mens vi er hjemme. Vi håper også på at det blir litt åpningsdører for Stig Ove og oss å preke og reise rundt omkring. Vi gleder oss UTROLIG mye til å se familie og venner igjen!! Det kribler i magen av å tenke på det. Og Esther gleder seg veldig til snø og ski!

Den største nyheten er likevel at når vi kommer tilbake til Mosambik i mai, reiser vi ikke tilbake hit til Zimpeto, men til Dondo, basen vi besøkte for et par uker siden. Stig Ove vil fly til Maputo og kjøre opp bilen med flyttelasset vårt, mens jeg og ungene flyr direkte til Beira. Vi er veldig spente og begeistret over denne forandringen, og gleder oss til å fortsette å leve ut drømmene våre på misjonsmarken i Dondo.

Når vi kommer hjem nå så er vi åpne for invitasjoner om det er noen menigheter/grupper som vil ha besøk av oss:) Mer info kommer etterhvert.