Jeg må bare fortelle dere om besøket vi fikk på søndag!

På lørdag fikk vi veldig uventet en Facebook melding fra søskenbarnet til Stig Ove og kjæresten. De sa de var på reisefot verden rundt, og befant seg for øyeblikket på Tofo beach, ca 6 t nord for Maputo. Her i Mosambik!! Vi ble skikkelig overrasket. Det er ikke akkurat hverdagslig å få besøk av slektninger her nede:) De skulle komme til Maputo dagen etter på vei til Swasiland, og de hadde hørt at vi bodde der, og ville møtes. Det ble vi selvsagt veldig glade for!

Jeg hadde faktisk møtt verken Hege eller Jonas før, og det var jo veldig gøy at første gangen skulle bli i Mosambik av alle steder. De kom på søndag formiddag, og tilbringte hele dagen hjemme hos oss, før de sov over, og og vi kjørte de til busstasjonen i Maputo sentrum dagen etter. Vi hadde noen utrolig koselige timer sammen, og vi fikk se mange spennende videoer av deres eventyr i nord-, sentral- og sør – Amerika. Og ikke minst her i Mosambik, og i Kruger i Sør-Afrika. Vi satte veldig pris på å bli bedre kjent med de. Jonas og Hege legger ut jevnlige oppdateringer og videoer på instagram. Sjekk ut kontoene deres @follesoe og @hegerokenes. Advarsel; stor fare for at eventyrlysten deres blir vekket til live!

imagehttp://vimeo.com/follesoe