1. Juledag// Christmas Day, del 1

1. Juledag// Christmas Day, del 1

Jeg har så mange bilder fra denne dagen å vise dere at jeg må dele det opp i to deler.

Den 25. Desember var det Christmas Day, og klart for å feire jul på mosambisisk vis. Eller Iris Ministries – vis, ihvertfall. Ute i landsbyene så er det ikke vanlig å gi hverandre julegaver, men det gjør de her på senteret. Og det til gagns:) Det var flott å se hvor magisk og stort de greide å gjøre juleaften for de rundt 300 barna som bor her. Et par dager før jul hadde de også juleaften med god mat og pakker for 100 barn som bor på søppelfyllinga også.

Dagen startet med at alle ungene fik utdelt nye, fine klær som de tok på seg. Deretter gikk lederne på basen, både den mosambisiske og de vestlige, gikk rundt til hvert “Dorm” (hus), og delte ut gaver. Jeg og Esther gikk tidlig opp i Nursery for å hjelpe til med å stelle i stand og kle på babyene de nye klærne sine. Det var rekordvarmt denne dagen, og svetten rant i strie strømmer allerede klokken åtte om morgenen.. Definitivt en ny opplevelse! Lederne, og flere besøkende kom, og babyene fikk utdelt gaveposer med nye leker i. De fleste av de er jo for små til å skjønne hva det handler om, men de var likevel så ufattelig søte! Disse babyene tilbringer jeg masse tid med, og jeg har blitt utrolig glad i de på disse sju/åtte månedene vi har vært her.

DSC_0223

DSC_0245

DSC_0259

DSC_0256
Nydelige Crizalda med verdens herligste bollekinn!

 

DSC_0258
Leos bestevenninne Nora

 

 

Vi ble med videre til Babyhuset for å se på når de åpnet sine gaver. Der var også Tracey’s Dorm, som er hvor bestevennene til Esther bor. De hadde litt større forventninger, for de husket dette fra ifjor;-) Herlig å se den gleden på ansiktet deres når de fikk en pose full av gaver, med deres eget navn på, og med leker som passet til akkurat de.DSC_0275

DSC_0298

 

IMG_4025-0.JPG

IMG_4026-0.JPG

IMG_4023-0.JPG

11 thoughts on “1. Juledag// Christmas Day, del 1

  1. Pingback: buy backlinks
  2. Pingback: No mediocre
  3. Pingback: orospu ankara
  4. Pingback: Www.Toctoc.Com
  5. Pingback: tractorpulling
  6. Pingback: porno

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)