Jeg har jo tidligere skrevet om hvor glad Esther er i koseteppet sitt. Hun er helt avhengig av det, og det er helt uunnværlig ved soving. Jeg tenkte dessverre ikke på å ta med ullvaskemiddel ned hit, og har dermed måttet vaske både Esther og Leo sitt koseteppe, som er strikket i babyalpacasilk, i vanlig vaskemiddel… Ergo er ullfibrene helt tynnslitt, og begge teppene, spesielt Esther sitt, er raknet flere steder.. Det er nå en eneste tørr lurv med masse lange tråder hengende ut og sprikende hull.

Siden Esther som sagt er veldig knyttet til dette teppet, skulle vi så veldig gjerne hatt et nytt. Men jeg har verken garn tilgjengelig, eller tid til å strikke det. Derfor kommer spørsmålet; er det noen strikkeglade hjemme i Norge som har tid til overs og kunne tenke seg å strikket dette teppet for meg? Det er veldig enkelt, strikkes på pinne 6 og oppskriften ligger her. Jeg betaler selvsagt for både garn og arbeid. Ta isåfall kontakt på mail eller Facebook:)

IMG_2779.JPG