Afrikansk “kulde”, og store toåringen min

Afrikansk “kulde”, og store toåringen min

20140628-191203-69123430.jpgDette er så rart for meg! 26 gr og fleeceluer? Itillegg har mange av de andre barna fleecejakker! Svetten renner jo av ungene også. Men det er jo vinter, så de må vel kles i vinterklær;) Idag er det 24 grader, og det er flere som går rundt med ørevarmere! Ser litt merkelig ut for en nordmann som er vant til at dette kvalifiserer til en supervarm sommerdag. Vi har faktisk blitt ganske akklimatisert vi også, og går i langermet tykk genser, dongeribukse og sokker idag. Og fryser… (Ikke bli fornærmet pappa:p)

20140628-210832-76112896.jpgEsther fikk seg flipflops idag, og du kan tro hun er stolt! Fra før har hun et par “pynteflipsflops”, men de greier hun ikke å gå i, og de står foreløpig mest til pynt her hjemme. Hun bruker vanligvis ordentlig gode sandaler, men det er gøy gå i samme sko som alle andre av og til. Og Esther er to år, og vil helst bestemme selv! Og sko er hennes største lidenskap. Hun skifter sko minst 15 ganger daglig, uten å overdrive, og går ofte bort til speilet for å speile seg selv og se hvor fin hun er. Enda mer stas er det når mamma har flettet håret hennes, og hun får velge dagens antrekk selv. Lille jenta mi er blitt så stor! Hun har også sluttet med bleier for et par uker siden, 2 år og 2 uker gammel. Hurra! Hun bruker på natt enda, bare for sikkerhets skyld, selv om den bruker å være tørr på morgenen. Er så kjedelig om det skulle være uhell om natta.. I begynnelsen tok vi på bleie når vi skulle kjøre langt med bil eller bort på besøk, men de siste gangene har hun holdt seg helt til vi er hjemme igjen, så da har vi sluttet med det også. Og hun er så stolt! Veldig kjekt å ha kun et bleiebarn i hus. Siden vi bruker tøybleier merkes det på vaskehaugen (og brettehaugen!) også, og det er kjekt!

20140628-191518-69318292.jpg
På vei inn på rommet for å speile seg etter å ha kledd på seg

 

20140628-191517-69317584.jpg
Hun er veldig ivrig på å “ta oppvasken”, skrubber og vasker ivei!

 

16 thoughts on “Afrikansk “kulde”, og store toåringen min

  1. Ser ut som dere trives godt, men vil bare si at dere må være forsiktige med slike flipflopper. Hvis det blir veldig varmt så kan de gi brannsår fordi gummien/plasten blir for varm 🙂

  2. Pingback: firstrow
  3. Pingback: Deli Cooler Repair
  4. Pingback: orospu ankara
  5. Pingback: may xay gio cha
  6. Pingback: basics
  7. Pingback: find out here
  8. Pingback: click here

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)