Grunnen til at vi flytter til Afrika

Grunnen til at vi flytter til Afrika

Som de fleste av dere helt sikkert har fått med dere nå så er det kun et par dager til vi reiser til Mosambik for ett år for å jobbe som frivillige på en av Iris Ministries sine misjonsbaser. Etter det skal vi bosette oss i Kenya og bygge en misjonsbase fra scratch og vie hele livet vårt til misjonsmarka.

Det har gått så i ett i det siste med planlegging, organisering og flytting at jeg har ikke hatt noe særlig tid til å reflektere over hva som faktisk skjer nå. Men når jeg tillater meg selv å tenke på det for et lite øyeblikk, så blir jeg rørt til tårer og så beruset av glede at jeg må slutte å tenke på det. Dette er så stort for meg.

Vet du at dette har vært drømmen min siden jeg var fem år gammel. Fem år. Bare ei barnehagejente. Det begynte som en medfølende tanke for foreldreløse og fattige som jeg ytret i kveldsbønnen min på sengekanten. Så ble det til tårer som rant ned kinnet mitt når jeg så afrikanske barn på Redd Barna reklamer. Så prøvde jeg å overtal foreldrene mine til å få et fadderbarn så vi iallefall kunne gjøre litt. Til slutt utartet det seg til en intens lengsel og brann inni meg etter å hjelpe de som ikke har vært så heldige som meg og blitt født i Norge. Jeg var som 7-8 åring allerede bestemt på å vie hele livet mitt til å hjelpe foreldreløse og fattige barn i Afrika. Jeg opplevde det som et kall ifra Gud. Meningen med livet mitt. Og selv om jeg som alle andre barn svingte litt opp og ned på hvor ivrig jeg var, så rørte alltid Gud opp denne drømmen igjen inni meg. Gjennom drømmer, profetiske ord, eller andre måter.

Jeg har alltid følt at Gud har lagt ned mye morskjærlighet i meg, og den største lengselen jeg har er å få være mor, og å elske barn. I barndommen og tenårene kunne jeg ofte gråte meg i søvn fordi det verket sånn i hjertet mitt etter å øse ut den morskjærligheten jeg følte brant på innsiden. Hjertet mitt er alt for stort til å kun elske mine to biologiske barn, og jeg lengter intenst etter å holde døende, redde, skitne, syke og uønskede barn i armene mine. Jeg vil holde de. Vugge de. Stryke på de. Kysse på de. Fortelle de hvor vakker de er. Hvor høyt elsket de er. Hvor verdifulle de er. Og hvor viktige de er. Jeg vil elske de slik Gud elsker de. Overøse de med Hans kjærlighet.

Det er et så utrolig tegn på Guds trofasthet at denne drømmen endelig blir virkelighet. I nitten år, siden jeg var fem år gammel, så har denne drømmen, dette kallet, preget meg og formet meg til den jeg er idag. Den har påvirket alle valg jeg har tatt, og den har vært førsteprioritet i livet mitt, tilogmed før valg av ektemann. Før jeg og Stig Ove ble kjærester fortalte jeg han at hvis han ville være sammen med meg måtte han være villig til å flytte til Afrika og bo der nede hele livet. Og heldigvis sa han ja. Og nå er vi om en ørliten dag på vei. Onsdag reiser vi til Gardermoen, og torsdag går flyet mot Maputo, Mosambik. Med våre to små barn som skal få privilegiet av å vokse opp på misjonsmarka. Dette er så stort! Gud er så god! Han er så trofast!

20140527-011632-4592342.jpg

134 thoughts on “Grunnen til at vi flytter til Afrika

 1. Kjære deg, mitt hjerte er blitt fylt umiddelbart med en enorm varme etter å ha lest dine tanker. Jeg er rørt til tårer. Dere bærer så mye kjærlighet, så mye omsorg! Dere har så mye å gi til så mange barn i nød. Tenk at dere vil kunne lindre litt av barnas smerter med deres kjærlighet, omtanke og omsorg! Det er bare så fantastisk! Ønsker dere lykke til!

 2. Kona mi og jeg har tårer i øynene våre nå, etter at jeg leste det fantastiske brevet ditt høyt! Wow! Må Guds rike velsignelse være påtakelig for dere hver eneste dag der ute. Vi har delt ut dettte brevet i Rwanda og fikk det oversatt til kiniyarwanda før vi dro ut og hadde en lederkonferanse og kampanje i juli/august i fjor. Det er på over 100 språk og er et fantastisk hjelpemiddel som mennesker kan få i hånda og lese selv eller bli lest for av andre hvis de selv ikke kan lese. Her er webadressen: http://www.fathersloveletter.com – klikk på Other languages til venstre og da kommer lista opp med alle de forskjellige språkene. Vennlig hilsen Unn og David Auke, Tønsberg.

 3. Pingback: buy backlinks
 4. Pingback: first row
 5. Pingback: cheap oakleys
 6. Pingback: Oakley Sunglasses
 7. Pingback: Cheap Jordans
 8. Pingback: Michael Kors Purse
 9. Pingback: NFL Jerseys Cheap
 10. Pingback: Oakley Glasses
 11. Pingback: Oakley Sunglasses
 12. Pingback: ankara orospu
 13. Pingback: fastseo.ir
 14. Pingback: ankara escort
 15. Pingback: exteria
 16. Pingback: ICQ Chat
 17. Pingback: yala beni em beni
 18. Pingback: seks izle
 19. Pingback: toms outlet store
 20. Pingback: ray ban sunglasses
 21. Pingback: nfl jerseys
 22. Pingback: fitflops clearance
 23. Pingback: toms outlet store
 24. Pingback: cheap uggs
 25. Pingback: nfl jerseys
 26. Pingback: nfl jerseys
 27. Pingback: air jordan
 28. Pingback: fitflop sandals
 29. Pingback: kobe byrant shoes
 30. Pingback: tiffany and co
 31. Pingback: oakley sunglasses
 32. Pingback: cheap air jordan
 33. Pingback: tiffany and co
 34. Pingback: air huarache shoes
 35. Pingback: tiffany and co uk
 36. Pingback: cheap jordan shoes
 37. Pingback: air huarache shoes
 38. Pingback: retro jordans
 39. Pingback: jordans for cheap
 40. Pingback: cheap oakleys
 41. Pingback: nike zoom kobe
 42. Pingback: oakley sunglasses
 43. Pingback: fitflop sandals
 44. Pingback: air jordan retro
 45. Pingback: oakley sunglasses
 46. Pingback: air jordan shoes
 47. Pingback: oakley sunglasses
 48. Pingback: air jordan shoes
 49. Pingback: authentic jordans
 50. Pingback: kobe shoes
 51. Pingback: huaraches shoes
 52. Pingback: tiffany online
 53. Pingback: cheap real jordans
 54. Pingback: cheap tiffanys
 55. Pingback: fitflops outlet
 56. Pingback: toms outlet store
 57. Pingback: fitflops
 58. Pingback: true religion sale

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)