Nå er vi ute på reising igjen. Onsdag til søndag i forrige uke var vi på Veiholmen, ei lita øy uti havgapet utenfor Smøla. Der besøkte vi tanta og onkelen min og barna, og hadde møter i den lokale Baptistmenigheten. Det var utrolig koselig og gøy, selv om det var hektisk med fem barn i ett hus i så mange dager. Men det gikk veldig bra:) Vi fikk også drukket deilig chillikaffe på Liebhaber kaffebar. Nam, ikke verst med en så flott kafé helt uti havgapet!


Så dro vi videre til Oppdal, hvor mamma og pappa og mormor og morfar nettopp hadde kommet hjem fra 16 dager i Kenya. De er fullstendig tent i brann, og har masse å fortelle. Jeg fryder meg stort over at stadig flere i familien min tar del i Afrikadrømmen min!

Nå har jeg og Stig Ove nettopp kommer tilbake etter et døgn på hytta til mormor og morfar på fjellet på Skaret, ca 20 min unna Oppdal. Ei gammeldags hytte med utedo, og uten strøm og vann. Sjarmerende og veldig avslappende:) Vi hadde med oss Leo, mens Esther var hjemme hos foreldrene mine. Det er veldig deilig at hun har blitt så stor at hun koser seg borte uten oss.

Det har vært utrolig deilig og nødvendig med litt alenetid for meg og Stig Ove. Leo er forkjølet igjen og styrer litt, men likevel har vi fått ladet batteriene og brukt tid sammen. Det er ikke til å stikke under en stol at småbarnslivet er hektisk, og langt ifra noen dans på roser. Spesielt når de er syke og sover dårlig, som våre to har gjort av og på de siste to månedene. Både sykdom og tannframbrudd har de slitt med. Legg til at man bor i en knøttliten leilighet med ett soverom og har det veldig travelt med menighet, tjeneste og andre forpliktelser, så blir det intenst. Men vi gleder oss over barna og hverandre, og ser veldig fram til å flytte snart. Det brenner i meg av å tenke på at det nærmer seg mer for hver dag! Vi føler begge at vi helst skulle reist igår;-)

Nå blir vi på Oppdal til søndag, før vi vender nesen hjemover til Mo. Lørdag skal vi feire 50- årsdag til onkelen min, og 19 av 22 i familien er hjemme! Vi begynner jammen meg å bli en stor flokk:) For en velsignelse!