Jeg er utrolig sløv på å finne fram speilreflekskameraet og ta ordentlige bilder, så dere får også denne gangen nøye dere med mobilbilder. Dagene går veldig fort her i huset, som jeg er sikker på at de gjør hos alle andre også. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre, men tiden strekker ikke til. Men siden sist så har jeg fått gjort unna litt julebakstbaking. Smultringer, negerboller, kolakaker og cookies.

20131211-215903.jpg

 

Vi har prøvd å vært flinkere å kommet oss ut den siste uka, når været har tillatt det. Det er ikke alltid like lett å ut å trille med to små. Men på mandag var det perfekt vinterføre; kaldt, tørt og fast føre. Så utrolig deilig! Både Esther og Leo storkoste seg i søskenvogna. Vi har en 4ME søskenvogn som jeg kjøpte brukt for 600,- inkl softbag. Et skikkelig røverkjøp, og vogna er knallgod å trille og manøvrere. Denne blir garantert brukt mye:)

20131211-215847.jpgNå har både jeg og Esther greid å bli forkjølet, så ting har gått i sirup om dagen, noe som gjør at jeg er langt på etterskudd med alt. Vi reiser til Oppdal på juleferie imorgen, og det nærmer seg med stormskritt! Masse jeg må gjøre før den tid, så nå er det bare å bite tenna sammen. Vi gleder oss utrolig mye til å treffe familien min igjen og til de får treffe Esther og Leo igjen. Søstrene mine har enda ikke truffet Leo, og jeg gleder meg sånn til de får se Esther igjen også! Hun forandrer seg så utrolig mye hver uke, og hun er så utrolig festlig og søt. Dette blir en utrolig koselig jul!:)

Idag har vi vært en tur på Fjellvang Gård på Hammeren her i Rana på «Familiedag», noe som var utrolig koselig! Esther red på hest – og det var stooor stas for både mor og datter! Bilder av det kommer imorgen, nå må jeg skynde meg tilbake til pakkinga:)