Jeg skal på ingen måte prøve å glorifisere hverdagslivet og gi et glanset bloggbilde av at alt er perfekt og at Esther bestandig er harmonisk og strålende blid – men når det kommer til lillebror, så er hun faktisk uten unntak snill og god. Jeg er overrasket over hvor vennlig hun har ønsket en ny person inn i familien vår, en som attpåtil krever såpass mye plass som en baby gjør. Det varmer mammahjertet mitt å se hvor glad hun er i han.

DSC_0037DSC_0038

Bildet over her er veldig beskrivende – hun elsker å gi ham smokken, og stapper den inn, om han vil ha den eller ei;-) Hehe. Hun er veldig ivrig på å kysse og kose på han, og med en gang det kommer lyd ifra han så skal hun bort å trøste. Idag da han lå på gulvet prøvde hun tilogmed å løfte han opp! Haha, hun overvurderte nok sin egen styrke litt der, for han rikket seg ikke en centimeter.. Han veier mer enn halvparten av hva hun gjør, så kanskje ikke så rart at hun strevde med det;-)

DSC_0060

DSC_0061

 Hun kommer også ofte bort og skravler med han og stryker på han. Det er utrolig rørende å se hvor mye glede de allerede nå har av hverandre. Leo er kjempeopptatt av søstera si, og lyser opp når hun kommer og følger henne med blikket så langt han klarer. Det er ingen tvil om at det er ekstra stas med storesøster!

DSC_0032

DSC_0040