Her rett før helga ble jeg brått veldig utålmodig og lei av å være gravid, spesielt da jeg har veldig mye maserier og kynnere som plager meg. Jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe for å forandre innstillingen min, og jeg bestemte meg for å starte en liten konkurranse med meg selv om å få strikket flest mulig plagg før fødsel. Det hjalp veldig på utålmodigheten, og nå føler jeg at det ikke er noe som helst problem å gå gravid noen dager til;-) Men de følelsene svinger opp og ned, så vi får se hvor lenge det varer! Men jeg har ihvertfall straks startet på og ferdigstilt fire prosjekter, som jeg syns er ganske bra på seks dager. Det blir bare mobilbilder å vise dere ikveld, men dere skal få se bedre bilder senere.

Først startet jeg på vest til lillebror fra Dropsdesign, som ble ferdig igår kveld.

20131016-232634.jpg

Så fortsatte jeg med enkel tunika til Esther fra Pickles.

20131016-233101.jpg

Så strikket jeg pannebånd til henne.

20131016-232650.jpg

Men da vi var ute og trillet igår fant jeg ut at pannebåndet matchet ikke den brune og rosa Nøstebarndressen noe særlig, så da måtte jeg igang med ei brun lue til henne;-) Viktig med gjennomført stil!

Jeg strikker flettelue etter oppskrift av Marthe Helgetun. Startet på den igår kveld, og nå sitter jeg i skrivende stund og syr den sammen. Så imorgen er det vel bare å finne et nytt prosjekt å starte på?! Skulle ønske jeg slapp og at han bestemte seg for å komme ut iløpet av natta, men det er vel mindre sannsynlig, så jeg må nok gruble på noe nytt jeg vil strikke til imorgen.

20131016-233037.jpg

 

Dere skal få se bedre bilder og mer informasjon om strikkeprosjektene i Månedens strikk – innlegg i slutten av måneden.