Esther 15 mnd

Esther 15 mnd

Den 29 august ble Esther 15 måneder, og idag har vi vært på 15 måneders kontroll på helsestasjonen. Det gikk som forventet veldig bra, og Esther er ei sunn, normal og aktiv jente:) Hun veier nå 8,6 kg og er 78 cm lang, så hun følger kurven sin nest nederst på skjemaet perfekt. Esther sjarmerte både helsesøstera og alle andre i senk og sa “Heia” og skravlet ivei mens hun serverte dem sitt søteste smil. Helsesøstera var imponert over ordforrådet hennes, og Esther kan nå uttale ca 30 ord som vi forstår, og så er det masse uforståelig babling i tillegg naturligvis;-) Like blid ble hun ikke da hun fikk MMR vaksina, men heldigvis gikk gråten raskt over, selv om det ble sutring en god stund etterpå. Stakkars, føler med henne, vaksiner er ikke noe gøy!

Esther er ei fantastisk morsom og herlig jente, med tydelig personlighet og sans for humor. Hun elsker å synge og danse, og ofte sitter hun på gulvet og leker mens hun nynner en melodi og vugger fram og tilbake. Samtidig begynner hun å få sterkere meninger, og vil helst at ting skal gå som hun vil, som det naturligvis ikke alltid kan.

Resten av dagen har pappaen tatt seg av både hus, matlaging og Esther mens jeg har ligget i senga og på sofaen med kraftig forkjølelse, vonde kynnere og menssmerter. Ikke noen god kombinasjon, men håper på at en tidlig kveld tar knekken på all sykdom, og at morgendagen blir bedre!

 Her er noen bilder jeg tok hjemme på Oppdal den dagen hun ble 15 måneder. Antrekket hadde hun valgt selv, hun kom krabbende med tøflene og lua i handa og ville ha hjelp til å ha de på seg. Så vandret hun rundt med lua på hodet resten av dagen;-)

DSC_0291DSC_0290DSC_0274DSC_0280DSC_0266DSC_0270

 

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)