DSC_0001Da er vi hjemme igjen på Oppdal etter et par fine dager på familiehytta vår på Nesøya utenfor Sunndalsøra. Været har bært litt preg av at vi er i brytningen mellom sommer og høst nå, med både fint og grått vær, men det har ikke lagt noen demper på stemninga. Både Esther og vi har kost oss ute og inne, og Esther har vært på sin første båttur, noe som falt i smak! Det var herlig å se. Bilder av det kommer i eget innlegg.

DSC_0010

Mamma og pappa overtok hytta etter mormor og morfar for over 10 år siden, og har bygd på flere ganger siden da. Nå er de igang igjen, med et «lite» påbygg; grillhytte/gjestehytte. Det blir utrolig fint! Så litt jobbing har det vært, men for det meste så har Esther storkost seg med bestemor og bestefars fulle oppmerksomhet. Og onkel Lukas! Hun har lært seg å si «bebbe»(bestemor/bestefar), og elsker å følge etter de overalt hvor de går, og roper «heeeei bebbe!» når pappa kommer og slenger seg mot han. Hun har også blitt veldig stødig på å gå med å holde oss i ei hand nå, så jeg er spent på når hun tør å slippe seg. Det er tydelig at hun er stødig nok til å greie det, men ser ikke ut som at hun tør helt enda.

DSC_0024

Noen ganger er to hender fortsatt tryggest;-)

Jeg er så heldig å ha en mann som er flink til å ta bilder, så da har jeg heldigvis noe å vise fram, selv om jeg er sløv til å knipse selv! Ulempen med det er at han ikke er med på noen bilder.. Skjerpings på meg! De aller fleste bildene jeg legger ut er tatt med Nikon D3200, som vi er kjempefornøyd med.

DSC_0006

«Hjelp, pappa! Eg vil leke, men mamma bare strikker!»

Endel strikking har det blitt i helga. Og nå har jeg gjort meg ferdig med Myk Start Selebukse til lillebror, og straks et par babysokker. Imorgen kommer det innlegg med Månedens Strikk for august, og der har jeg masse søte små babyplagg å vise fram:)

DSC_0033DSC_0049DSC_0059

Så var det plutselig på tide å dra hjem igjen. DSC_0242

Nå er det én dag igjen på Oppdal, før vi setter kursen nordover igjen på tirsdag. Men først kommer oldeforeldrene til Esther hjem fra ferie imorgen, og vi gleder oss til å være litt med de før vi drar nordover! Nå er det lenge til jeg skal nedover hit igjen, ikke før tidligst november/desember, så nå må vi suge til oss all kvalitetstid vi kan få!;-)