Selv om det ikke føles like svimlende stort å ha bursdag lenger som da man var små, så er det likevel en spesiell dag. Med i hvertfall for mitt vedkommende masse refleksjon, og takknemlighet. Jeg er så utrolig takknemlig for livet mitt, og føler meg så utrolig rik som lever det livet jeg gjør som 23 åring. Jeg er lykkelig gift med drømmemannen, har verdens mest fantastiske datter, og om kun noen få uker så kommer også en allerede høyt elsket sønn. Jeg er omringet av familie, svigerfamilie og gode venner som er glad i meg. Jeg har framtidsplanene og drømmene klare, og om få måneder skal jeg reise ned til Mosambik og leve ut drømmen jeg har hatt siden jeg var fem år gammel. Jeg er så velsignet!

Jeg har hatt en veldig fin dag idag, som startet supert med ei skjønn datter som overrasket med å sove helt til 09.45!! Det er ikke hverdagskost altså.. Deretter hadde vi en lang, koselig morgenstund sammen. Stig Ove var så søt og hadde kjøpt hjertesjokolade, blomster, og søtt kort til meg (kortene han skriver er alltid min favorittgave, og bringer frem en tåre eller to!), i tillegg til gavekort på å kjøpe meg det jeg har lyst på. Fra Esther fikk jeg et krus med «verdens snilleste mamma» på, og utallige nuss:) Herlige familien min! Jeg er så glad i disse to at det er helt ubeskrivelig.

DSC_0009

DSC_0039

Jeg følte meg litt gammel idag da det første jeg gjorde etter å ha fått bursdagspenger for å bruke på meg selv, var å skynde meg til strikkebutikken i byen før den stengte. Hehe, litt andre interesser enn kanskje mange andre på min alder;) Men det er så gøy å strikke og lage ting! Har stadig flere prosjekter i hodet som jeg har lyst å strikke, så håper tiden strekker til så jeg får gjort en del framover.

Idag har disse vært på pinnene: Mosters babystrømper. Hadde flere par av disse til Esther, og de er utrolige gode, og sitter som støpt på foten.DSC_0013

Senere på dagen var vi hos svigers og spiste kake, og lot Esther være igjen der mens jeg og Stig Ove dro ut på kinarestaurant og koste oss. Det er så utrolig deilig å være bare oss to iblant. Og det er utrolig deilig å ha ei svigermor som baker bursdagskake til deg når du ikke orker å gjøre det selv!

DSC_0066DSC_0064DSC_0063

Penger i bursdagsgave er alltid en suksess;-) Nå gleder jeg meg til å ut å fornye klesskapet litt etter at bebis er ute.

Her er også en liten sniktitt på en mini fotoshoot vi hadde idag av meg, magen og storesøster. Flere bilder får dere se på mandag når det er nøyaktig fire uker igjen til termin. 28 små dager, tenk det! Snart er vi i mål!!

DSC_0025