Klokkerhagen

Klokkerhagen

For en utrolig flott uke vi har hatt her i Mo nå! Skyfri himmel og høy varme hver eneste dag. Skikkelig luksus:) Det er så gøy å se Esther utfolde seg utendørs, og vi har vært ute stort sett hele dagen hver dag.

Her om dagen var vi i Klokkerhagen sammen med svoger, og en vennefamilie. Esther fikk seg tilogmed en liten dupp i det kalde elvevannet for å avkjøle seg, og det var stor stas!

DSC_0033

Det blir mer og mer stas med gåtrening, og hun kan gå ganske langt nå når vi holder henne i hendene. Hun reiser seg også opp selv uten støtte, og setter seg ned igjen uten støtte. Hun har teknikken inne, hun må bare bli trygg på å tørre å prøve å gå selv;-) Det kommer nok når hun er klar! Imorgen er hun 14 måneder, så ingen stress enda.
DSC_0042DSC_0043

DSC_0049

Ekkelt å krabbe på gress, syns hun..
DSC_0047DSC_0055DSC_0062DSC_0072DSC_0074

Nektariner er skikkelig godt for tiden!

Nå skal det visst bli dårligere vær igjen, men vi får håpe at vi får en godværsperiode igjen før sommeren gir seg. Ikveld skal jeg og Stig Ove på kino sammen med broren hans. Første gangen siden Esther ble født at vi skal på kino! Det blir koselig:) Skal se “Now You See Me”, og er spent på om den er like spennende som den ser ut som på traileren.

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)