Her et innlegg som er langt på overtid!

Forrige måned var det hovedfokus på én ting; å få gjort ferdig Mariusgenseren min. I tillegg rakk jeg et par småprosjekter. Så ikke så alt for mye spennende å vise fram, men for min egen del også så syns jeg det er kjekt med et oppsummeringsinnlegg hver mnd på hva jeg har strikket.

 

  •  Mariusgenser med rundsal. Du kan lese mer om genseren og min noe kronglete vei til å finne min perfekte passform her.

DSC_0002DSC_0006

  • Matchende pannebånd til kåpa til Esther. Strikket i Drops Baby Merino gul, samme farge som heklekanten rundt kåpa. Det er strikket etter oppskriften som jeg har lagt ut i dette innleggetDSC_0482

Ellers så har jeg heklet noen få blomster på oppdrag, og strikket noen runder på Nøstebarnteppet til lillebror. Nå er jeg heldigvis ferdig med store voksenprosjekter for en stund, og gleder meg til å ta fått på strikk til barna(!) mine framover. Ser stadig nye behov av halser, votter, luer, sokker osv. som dukker opp.