Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

På lørdag var vi i Djurs Sommerland, en familiepark i nærheten av Århus midt i Danmark. Jeg har alltid vært veldig glad i å være i fornøyelsesparker og kjøre berg-og-dal-baner, men denne gangen begrenset det seg veldig med hva jeg kunne være med på siden magen begynner og bli ganske stor, og de fleste karusellene der er frarådet for gravide. Men likevel så gledet jeg meg veldig til denne dagen siden Esther var med! Og det ble en stor hit – hun storkoste seg! Vi var både i Lilleputtland og i Barnebadeland, men barnebassenget i badeland var ikke så bra som jeg trodde, og iskaldt vann, så vi var ikke der så lenge. Men i Lilleputtland var det flere karuseller som hun fikk prøve, både med meg eller Stig Ove, og alene. De hadde sånne husker som går rundt i stor fart som jeg aldri hadde forestilt meg at hun var stor nok til å prøve, men så foreslo mamma det, og jammen meg ble det populært! Hun prøvde den tre ganger iløpet av dagen, og koste seg mer og mer for hver gang. Den gikk ganske fort, så jeg trodde kanskje hun skulle bli redd siden hun satt helt alene, men hun sprellet med føttene og hoppet i setet og var helt i hundre. Jeg ble ganske overrasket over hvor hvor tøff hun var, det var langt større unger enn henne som begynte å hylgråte, men hun var skikkelig i sitt ess.

DSC_0665DSC_0660DSC_0711

I tillegg så var det masse annet som også var gøy, her er flere bilder fra dagen: DSC_0642DSC_0746DSC_0687

Min flotte lillesøster og foreldre:)DSC_0692 DSC_0699DSC_0683

Innimellom måtte vi ha en liten vannmelonpause. Det var over 20 grader og skyfri himmel denne dagen, så det var godt og varmt.DSC_0765

11 thoughts on “Djurs Sommerland

  1. Pingback: buy backlinks
  2. Pingback: satta matka
  3. Pingback: orospu ankara
  4. Pingback: ankara orospu

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)