Hjemme!

Hjemme!

Borte bra, men hjemme best! Sier de ihvertfall? Føles ikke alltid sånn, men må jo innrømme at det er litt godt å være i eget hjem og ligge i egen seng;-) Idag har vi hatt en skikkelig hviledag, det ble ikke mye søvn på oss inatt på toget. Esther har også vært veldig sliten og trøtt idag, og sovet mye. I ferien har klokken ofte blitt 22-22.30 før hun har tatt natta, men det var heldigvis rett inn i gamle rutiner og natt kl 20 igjen idag. Hun er heldigvis ganske tilpasningsdyktig sånn sett:) Jeg har egentlig også lagt meg for en stund siden, men halsbrann og prikking i fingrene holder meg våken. I tillegg så holder tydeligvis lillegull der inne på å sparke fra seg litt energi før natta, så da ble det et nattinnlegg fra meg istedet;-)

20130710-004246.jpg 20130710-004253.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slenger med et par bilder av Esther på danskebåten. Det var noen barn i nærheten som bråkte av og til, og da satte Esther fingrene i ørene og ristet på hodet. Haha, så søt hun var! Hun var ikke så mye bedre selv da, kom med noen vanvittig høye brøl av og til! Av glede, ikke gråting altså;-) Jeg og Stig Ove ble helt overrasket, hun er blitt både mye mer høylydt og aktiv iløpet av ferien. Ingen tvil om at hun har blitt påvirket av å ha vært mye sammen med andre barn, itillegg til at hun blir eldre. Imorgen skal jeg ut å lete etter regntøy til henne, så vi forhåpentligvis får vært mer ute i sommer. Nytter ikke å sitte inne og vente på godværsdager når man har barn, da er det bare å kle på seg ulltøyet og regnklærne og komme seg ut;-)

20130710-004950.jpgIkke farlig å reise med denne blide snuppa! Hun var helt eksemplarisk på hele den 20 t lange reisen:)

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)