25 uker og hjemreise

25 uker og hjemreise

DSC_0536
Nå er det vel på tide med en ny gravidoppdatering, er det ikke? På lørdag rundet jeg 25 fullgåtte uker, og jeg er nå allerede i min 26. uke og er 6 måneder på vei! Dette går fort. Jeg gleder meg mer og mer for hver dag til alt som ligger foran de neste månedene. Til å holde og å amme en liten nyfødt bylt igjen, kle på de bittesmå klærne, og nusse og kose på den lille varme kroppen. Og ikke minst så gleder jeg meg til fødselen, (ja, faktisk!) og til det svimlende store øyeblikket når ungen er ute og kommer på brystet mitt for første gang. Jeg gleder meg også sånn til å se Esther som storesøster, hun er så fantastisk søt og god! Jeg er sikker på at hun blir verdens søteste og beste storesøster, og jeg føler meg så privilegert og velsignet som får lov å bli tobarnsmor.

DSC_0533DSC_0534

Magen har poppet ut de siste par ukene, og det begynner virkelig å vises godt;-) Det kjennes også godt at det bor noen inni der, og det en som virkelig kan å sparke fra seg! Det er utrolig mye liv der inne både dag og natt, og spesielt blære virker å være en favoritt å sparke på. Men likevel så sover jeg veldig godt om natten. Formen er også god, bortsett fra at jeg blir fort sliten og stiv i rygg/bekken når jeg står eller går. Jeg må nok ta en ny tur til fysioterapeut når jeg kommer hjem og få løst opp litt. Har også lite energi, og det begynner å bli tungt å bøye seg ned etter ting på gulv o.l. Men alt i alt ingen særlige plager, bare normale ting som følger med økt vekt og voksende mage:) Og så er det jo kun 13 måneder siden forrige fødsel, så har ikke rukket å trent meg så sterk imellom. På fredag skal jeg til legen, og da regner jeg med at jeg begynner på jobb igjen til helga. Heldig som starter rett på arbeidshelg!:p

Nå sitter vi på danskebåten på vei hjem igjen til Norge. Vi har hatt noen veldig fine dager i Danmark, som ble avsluttet med en koselig frokost hos farmor og farfar idag tidlig før vi kjørte. Det har vært helt fantastisk å få brukt litt tid med familien, og ikke minst farmor og farfar som vi dessverre ser altfor sjelden. Jeg setter så stor pris på familien min, de er gull verdt!

Nå har vi en lang reise foran oss, først ferje til Larvik, bil til Torp, fly til Værnes, og nattog til Mo i Rana. Så vi er hjemme kl 06 imorgen. Det blir litt godt å komme hjem nå, til svigerfamilien, og til jobb. Borte bra, men hjemme best;-)

14 thoughts on “25 uker og hjemreise

  1. Pingback: film
  2. Pingback: buy backlinks
  3. Pingback: Www.Toctoc.Com
  4. Pingback: schaumburg Village
  5. Pingback: lizaescorts
  6. Pingback: official source
  7. Pingback: yala beni em beni
  8. Pingback: anti kasma oc
  9. Pingback: seks izle
  10. Pingback: seks izle

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)