Ingen jul uten Carola

Ingen jul uten Carola

Jeg må bare tipse dere om en julecd, som for meg er den ULTIMATE julecden!

I barndommen hørte vi på Carolas “Jul i Betlehem” hvert år når vi lillejuleaften sto og pyntet treet. Og også ellers gjennom adventstiden så var det denne cden som oftest gikk igjen på stereoanlegget vårt. Den er så behagelig og fin, syns jeg! Så om du mangler litt julestemning, sjekk ut denne cden på iTunes her, jeg tror ikke du blir skuffet!

20121220-024415.jpg

11 thoughts on “Ingen jul uten Carola

  1. Pingback: Twentynine Palms
  2. Pingback: Denver Center
  3. Pingback: buy backlinks
  4. Pingback: eskort ankara
  5. Pingback: kokos trolar
  6. Pingback: ankara kahpeleri
  7. Pingback: orospu ankara
  8. Pingback: steroid sale
  9. Pingback: anti kasma oc

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)