Badekos og Oppdalsminner

Badekos og Oppdalsminner

20130525-194516.jpg

God lørdag alle sammen! Nå sitter jeg på badegulvet og passer på Esther som koser seg i badebaljen sin. Hun elsker å bade og selv om baljen her hjemme er morsom, er det ingenting som slår bading i det store hjørnebadekaret til bestemor og bestefar hjemme på Oppdal. Hun badet nesten hver dag da vi var der, og var like vill av fryd hver gang.

Nå skal hun straks i seng, før det blir taco og lørdagskos på foreldrene. Imorgen tidlig er det jobb på meg igjen.

Har fått endel tilbakemeldinger fra familie som bor langt unna at de syns det er veldig koselig å følge med på bloggen og se hvordan vi har det, og det er veldig gøy å høre:) Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra da vi var hjemme på Oppdal nå:

DSC_0107

Stor stas i badekaret. Spesielt med selskap!

DSC_0595Hjelper onkel Lukas med å spille trommer.


DSC_0133Esther storkoste seg med søskenbarna mine, og var overraskende vill og deltakende i leken. Hun brøytet seg vei mellom gutta, og tok frimodig ifra de lekene deres, uten å tenke på konsekvensene;) Heldigvis så var de veldig snille og forsiktig med henne, og det var ekstremt lite knuffing og krangling med henne.DSC_0574DSC_0616

Måtte låne lillebrors lettmotorsykkel litt! Lukas er ikke helt ferdig med lappen enda, så foreløpig er det kun Stig Ove(og morfar!) som har lappen. Så da ble det litt øvelseskjøring på Lukas, og en passasjertur på meg;-) Var veldig gøy! Har ikke sittet på en sykkel siden vi var på bryllupsreise på Skopelos og leide lettmotorsykkel og kjørte overalt på øya og koste oss.

 Vi brukte forresten hjelm altså, så bare ikke like kult ut på bilde;-)

God lørdagskveld alle sammen!

12 thoughts on “Badekos og Oppdalsminner

  1. Pingback: Jamie Bell quotes
  2. Pingback: buy backlinks
  3. Pingback: ankara eskort
  4. Pingback: click here
  5. Pingback: Turanabol for Sale
  6. Pingback: useful site
  7. Pingback: description
  8. Pingback: seks izle

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)