Matmestring

Matmestring

Man får et ganske annet tidsperspektiv etter å ha fått barn. Trodde jeg tiden gikk fort før, så flyyr den forbi nå! Men så er det samtidig så kjekt å se henne vokse og lære flere og flere ting.

Bare den siste måneden har det skjedd store ting på matfronten hos Esther; fra å bare drikke morsmelk, drikker hun nå masse vann og spiser frukt, middag, og grøt. Og alt skal helst gjøres selv!

Melonspising
Melonspising
Vanndrikking
Drikke selv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og i den forbindelse har jeg gjort meg et par erfaringer som jeg gjerne vil dele med dere.

banan i Taste Teaseren
banan i Taste Teaseren

 

For det første; Umami Taste Teaser. Denne er helt genial når man skal gi de små frukt og lignende, da de får holde selv og det blir minimalt med gris. Den er også veldig enkel å rengjøre sammenlignet med f.eks. babyfeeder syns jeg, da denne har silikonnett. Blitt flittig brukt her i huset!

Og en annen ting som har falt veldig i smak, er disse; Fruktsmoothie fra Ella’s Kitchen med 100% bær. Hun blir helt vill bare hun ser pakningen. Spesielt denne lilla er favoritten.

Solbær, blåbær, eple og banan

;

;

 

 

 

 

 

 

 

Tupperware drikkekopp. Denne har en liten ventil som tilfører luft til koppen som gir en jevn strøm av væske når ungen drikker. Og så er silikontuten tett, slik at det ikke renner ut vann når ungen ikke drikker. Genialt!

20121228-165400.jpg

2 thoughts on “Matmestring

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)