Fotoshoot

Fotoshoot

Igår da vi tok bildene til kåpa, så jeg mitt snitt til å knipse noen flere bilder av snuppa. Jeg prøvde på noen av klærne som tidligere har vært for store, men som nå snart må pakkes fram. Per dags dato bruker hun 68 i jakker og gensere, 74 i bukser, og både 68 og 74 i bodyer, men det er jo kjekt å ligge litt i forkant, og passe på at noen klær ikke blir liggende i skuffa til de er for små. Er ikke så enkelt når størrelsene varierer sånn fra merke til merke. Vi hadde ikke så veldig mye klær i 74 og 80 som jeg trodde, så spørs om vi må gå til innkjøp av noen nye til sommeren. Eller håpe at hun får litt klær til bursdagen sin;) Som er om EN MÅNED OG FIRE DAGER! Hjelp, så fort tiden går! Tenk at snart har vi en ettåring i hus?? Wææ!DSC_0033
DSC_0034 DSC_0087 DSC_0094DSC_0111DSC_0093DSC_0104DSC_0090

2 thoughts on “Fotoshoot

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad:)